Anasayfa » Haberler » 2017 Yılı Korgan İçin Çağ Atlanan Yıl Olacak

2017 Yılı Korgan İçin Çağ Atlanan Yıl Olacak

2016 yılı son çeyreğinde yapımına başlanan ve Başbakan Yardımcımız ve Hükümet Sözcümüz Prof.Dr. Numan KURTULMUŞ'un temel atma törenine katıldığı ve 2017 yılı sonuna yetiştirilmesi talimatını verdiği Yeni Korgan Devlet İnşaatı çalışmaları hızla devam ediyor. Çatı kısmının kapanması ile kaba inşaatı biten Hastanemiz 2017 yılı sonuna bitirilmesi için yoğun bir şekilde çalışılıyor. Ayrıca Korgan Mesleki Teknik Lise inşaatı da havaların açması ile yoğun çalışılan inşaatlardan birisi. Belediyemiz tarafından yapımı devam eden sanayi sitesi inşaatı da tüm hızıyla devam ediyor. 5 bloktan oluşacak inşaatın 1. blok kaba inşaatı bitti. Ayrıca 2017 yılı içersinde kapalı pazar alanımızın da bitirilmesi planlanıyor. Korgan İlçemiz 2017 yılı sonunda büyük projelerinin bir çoğunu bitirmiş olacak.