Anasayfa » Haberler » Korgan Sanayi Sitesi Çalışmaları Devam Ediyor.

Korgan Sanayi Sitesi Çalışmaları Devam Ediyor.

Korgan Sanayi Sitesi çalışmaları devam ediyor. Korgan ve bölgenin adeta kanayan yaralarından biri olan Sanayi Sitesi eksikliği bu yatırımla çözüme kavuşuyor. Korgan Belediyesi desteğiyle yapılan bu yatırım ilçenin ekonomisine can katacak. Bu yatırım için tahsis edilen arazi üzerinde iş makinaları tam gaz, ara vermeden çalışıyor.

Korgan Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Nail Yaldızlı, çalışmaların devam ettiği arazide incelemelerde bulundu.

Sanayi Sitesi’nin Korgan için önemli bir yatırım, değerli bir fırsat  olduğunu ifade eden Başkan Nail Yaldızlı, konuşmalarında; “ Allah’ın izniyle büyük yatırımları ilçemize getiriyoruz. Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Sanayi sitemiz kısa zaman zarfında inşallah Korgan ve bölgeye hizmet edecek. Çalışmaların devam ettiğini görmek bizler için gurur verici.” İfadelerini kullandı.