Anasayfa » Haberler » Korgan Belediyesi 19.Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimizi Gerçekleştirdik

Korgan Belediyesi 19.Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimizi Gerçekleştirdik

Bu Yıl 19.düzenlediğimiz Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimiz, Korgan Yaylamızda havaların sisli olmasina ragmen yogun bir halk kitlesi tarafindan gerçekleşti. Festivalimize Ordu Milletvekili Oktay ÇANAK, Vali yardımcısı Mehmet Eren TÜRKER, Kaymakamimiz Erkan KAÇMAZ Ak Parti İl Başkanı Ugur ÇELENK, İlçe Başkanları Eyüp Karabayrak ve Abdullah UCAR, , Akkuş Belediye Başkanı Isa DEMİRCİ, Tekkekoy Belediye Başkan Yard. Yusuf SAĞLAM, Tekkekoy Milli Eğitim Müdürü Ahmet YALÇINKAYA ve Yunus TOGAR, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Fatih ERİŞMİŞ ve Ahmet ÖZYURT , Fatih SÜZEN, Genclik Spor Şube Mud.Fatih ŞAHİN, Samsun Hakimi Yılmaz PARILTI, Mehmet Akif KARAOSMANOGLU Aybastı Belediye Baskan Yard.Ziya AKKUŞ , Kocaeli Korganlilar Dernek Başkanı Yunus ŞENER, İstanbul Anadolu Yakası Korganlılar Dernek Başkanı Huseyin ALINLI, istanbul Belalanlilar Dernek Başkanı Yakup SES,Niksar Korganlılar Dernek Başkanı Şaban Kalaycıoğlu , Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarimiz, daire amirleri, birim müdürlerinin katılmışlardır .Katılanlara ve sponsonlara Başkanımız Tuncay Kiraz tarafından plaket takdim edildi. Motokros ve güreş izleyicilerden büyük alkış aldı.Ağalığı ise İşadamı Selahattin KÖKLÜ Kazandı.