Anasayfa » Haberler » ilan

ilan

İ L A N

KORGAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1-Mülkiyeti Belediyemize ait Tepealan Mahallesi, Korgan Yaylasında bulunan 2-3-4-5-6 ve 10 nolu yayla dükkanlarının 3 yıllığına, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Artırma Usulü ile ihaleye çıkarılmışlardır.

2-İhaleler 28.06.2022 Salı günü saat 10.00’da başlayacak olup, her bir işyeri için Şartnamelerde belirtilen ihale saatlerine göre ihaleye başlanacak ve Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

3-İhalede, Tepealan Mahallesi, Korgan Yaylasında bulunan 2-3-4-5-6 ve 10 nolu yayla dükkanlarının muhammen bedeli her bir dükkan için yıllık 3.500.00 TL. geçici teminat 105,00 TL.’dir.

4-İstekliler Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne gelerek idari şartnameyi görebilirler. Ayrıca ihaleye katılmak isteyenlerin 80.00 TL. Şartname ve Basılı Evrak ücretini yatırmaları gerekmektedir.

İlgililere ilanen duyurulur.