Anasayfa » Haberler » İlçemize 3 Halı Saha ve 1 Gençlik Merkezi Hayırlı Olsun

İlçemize 3 Halı Saha ve 1 Gençlik Merkezi Hayırlı Olsun

İlçemize hayırlı olsun.
Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz, Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından imzalanan Ordu ili Gençlik ve Spor Yatırımları protokol törenine katıldı. İlçemiz Tepealan Mahallemize kapalı halı saha, Çiftlik Mahallemize kapalı halı saha, Çayırkent Mahallemize kapalı halı saha ve Korgan Merkez gençlik merkezi olmak üzere 3 halı saha ve 1 gençlik merkezi protokolü imzalandı. Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz yaptığı açıklamada :
'Söz verdiğimiz gibi 3 halı saha ve İlçe merkezimize 1 gençlik merkezi yapıyoruz. Değerli Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu' na ilçemizle özellikle ilgilendiği için çok teşekkür ederim. Ayrıca bu hizmetlerin gelmesinde büyük emeği olan Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Milletvekillerimiz Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, AK İl Başkanımız Halit Tomakin, AK Parti ilçe Başkanımız Eyüp Karabayrak'a bizlerle beraber koşturan dava arkadaşlarımız AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanımız Merve Acerbaş, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Samet Pile ve bizlere inanıp destek veren herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun. ' dedi.