Korgan Kapalı Pazar Yeri Çalışmaları Sona Erdi

KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILIYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan halkının özlemle beklediği ‘Kapalı Pazar Projesi’nde çalışmalarını tamamladı.
İlçemizde Cumartesi günleri kurulan mevcut pazar yerinin olduğu alana inşa edilen kapalı pazar, dört mevsime uygun olarak tasarlandı. Vatandaşlar yapılan çalışma ile çağdaş bir ortamda kışın kar ve yağmurdan, yazın ise güneşten etkilenmeden alışveriş yapabilme imkânına kavuşacak. Toplam 2 bin 250 metrekare alan üzerine inşa edilen pazar içerisinde, 66 adet tezgâh, bay ve bayan tuvaleti, şadırvan, mescit, bebek bakım odası ve zabıta odası yer alıyor.
Tam teşekkülü inşa edilen pazar yerinde, vatandaşların sosyal imkânlardan yararlanabileceği bir yaşam alanı da ortaya çıktı. 24 saat zabıta ekipleri tarafından denetlenecek olan pazar yerinde alışverişlerini yapan vatandaşlar, yorgunluklarını alanın içerisinde yer alan kafeteryada giderebilecek.
İlçede önemli bir ihtiyacın Ordu Büyükşehir tarafından yapıldığını açıklayan Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, ‘ Dört mevsime uygun olarak tasarlanmış, geniş pazar alanı ile vatandaşların yazın ve kışın konforlu alışveriş ortamına kavuştu.’ dedi.