Anasayfa » Haberler » DSİ'den İlçemize Tarihinin En Büyük Hizmetleri

DSİ'den İlçemize Tarihinin En Büyük Hizmetleri

Projeler Şehri Korgan.

Özellikle 2014 den sonra projeleri ile gündeme gelen ilçemiz de 2. Gölet projesi inşaatı devam ediyor. DSİ Tepealan İstinat Duvarı bitti.

Arpalık ve Apsut Yaylalarımız arasına inşaa edilecek ve 2 Milyon m3 kapasiteli olacak Korgan Göleti ilçemizin su problemini tamamen ortadan kaldıracak. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz ; ' Mücadelesini verdiğimiz hizmetlerin meyvesini bugün alıyoruz. İlçemizin ömürlük su ihtiyacını karşılayacak olan DSİ Korgan Göleti Projemiz nihayete kavuştu. Çalışmalar 2017 yılı içinde etti ve havaların elverdiği sürece 2018 yılında da devam edecek ve 2019 yılında su tutmaya başlayacak. Tepealan İstinat duvarı çalışmaları hamdolsun bitti. DSİ tarafından İlçemize 30 Milyon TL ve Tepealan İstinat duvarı 1 Milyon TL olmak üzere toplam 31 Milyon TL yatırım aldık. Bu tarihi bir yatırımdır. Özellikle bizlerden desteğini esirgemeyen DSİ Genel Müdürü Murat ACU, Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi KOÇAK ve Ordu DSİ 75.Şube Müdürü Mehmet KURUL'a teşekkür ederim. 'dedi.