Anasayfa » Haberler » İstanbul Korganlılar Derneği tarafından Korgan Engelliler Derneği'ne 15 adet engelli aracı hediye edildi.

İstanbul Korganlılar Derneği tarafından Korgan Engelliler Derneği'ne 15 adet engelli aracı hediye edildi. Gurbetçi derneklerimizin en kapsamlı ve büyük derneklerinden İstanbul Korganlılar Derneği ile Korgan Engelliler Derneği ile yapılan istişareler sonucu işadamlarımızın şahsi gayret ve katkıları ile Korganda yaşayan engelli vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 15 adet tekerlekli sandalye teslimi yapıldı. Teslim törenine Ordu Milletvekilimiz Metin GÜNDOĞDU, Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz, Ak Parti İlçe Başkanımız Eyüp Karabayrak, İstanbul Korganlılar Dernek Başkanımız İsmet Gökçen ve yönetimi, Korgan Engelliler Dernek Başkanımız Habib Özlek, Acara Gürcü Kültür Dernek Başkanı Rasul AKİLİK, Yardımcımız Namık PAÇ ve engelli vatandaşlarımız katıldı.