Anasayfa » Haberler » Korgan Merkez Asfalt Çalışmaları Bitti

Korgan Merkez Asfalt Çalışmaları Bitti

KORGAN MERKEZ SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.

Nisan ayı sonunda başlayan ve OSKİ tarafından Korgan İlçemizin 60 yıllık tarihinde yapılan en büyük altyapı çalışması neticesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ekiplerince sıcak asfalt çalışması tamamladı. Korgan-Tepealan, Korgan-Niksar ve Korgan-Kumru güzergahları da dahil olmak üzere İlçemiz merkezi tamamen sıcak asfaltla yenilendi ve çalışmalar bitmiş oldu. Kaldırım çalışmalarına da başlanacak olan ana caddemiz biten altyapısı ve sıcak asfalt çalışmaları ile esnafımızda rahat bir nefes almış oldu. Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, yapmış olduğu açıklamada; ‘Korgan İlçemize altyapı ile birlikte 9 Milyon TL yatırım yapıldı. Bu hizmet Korgan tarihinin en büyük hizmetlerinden, Biten altyapı, sıcak asfalt, sanayi, hastane, okul, park alanları, sosyal tesisler, hükümet konağı, kültür merkezi ve nihayetinde kent meydanı ile birlikte Korgan İlçemiz tamamen çehresi değişmiş, yaşanabilir bir ilçe olacak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Enver YILMAZ’a ilçemize yapmış olduğu emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ne yapıyorsak geceli gündüzlü başta Allah rızası güderek Korgan İlçemiz ve Korgan halkı için yapıyoruz.’ Dedi.