Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » Müjde... Kapalı Pazar Alanı Çalışmaları Başlıyor.

Müjde... Kapalı Pazar Alanı Çalışmaları Başlıyor.

KORGAN KAPALI PAZARINA KAVUŞUYOR

Hazırladığı projelerle ilçelerin yıllardır özlemle beklediği çalışmaları hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçesine yapılacak “Kapalı Pazar ” için kolları sıvadı.
Gerçekleştirilecek çalışmayla birlikte ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verileceğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, proje kapsamında zemin etüdü ve avan proje çalışmasının yapıldığını belirtti.
PROJE ALANI 2 BİN 250 METREKARE
Projenin 2 bin 250 metrekare alan üzerine kurulacağını ifade eden Başkan Yılmaz, “Projemizin içerisinde pazar esnafımız için 66 adet tezgâh, bay ve bayan tuvaleti, şadırvan, mescit, bebek bakım odası ve zabıta odası yer alacak” dedi.
VATANDAŞLARIMIZ ALIŞVERİŞLERİNİ DAHA SAĞLIKLI BİR ORTAMDA YAPACAK
Projenin halkın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlandığının altını çizen Başkan Enver Yılmaz, “Yapacağımız bu çalışmamızla ilçe halkımızı kışın yağmur, soğuk ve çamurdan, yazın ise tozdan kurtaracağız. Cumartesi günleri kurulan mevcut pazar alanının olduğu yere yapacağımız kapalı pazarda vatandaşlarımız, daha modern ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilecek. Korgan ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ da ' Bizlere bu büyük hizmeti sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilcem adina tesekkur ederim' dedi.

Paylaş