Anasayfa » Haberler » OSKİ Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Yapıldı.

OSKİ Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Yapıldı.

Ilçemizeki OSKİ yatırımları hakkında bilgilendirme yapıldı.
OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat ONGUN, Yonetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ali AKKIRAZ, Arif GÜNDÜZ ve yüklenici firma yetkilileri tarafından Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp KARABAYRAK, Meclis Üyeleri ve birim müdürlerimize Korgan Ilçemizdeki OSKİ hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Korgan OSKİ yatırımlarında ilk 3'te...
Korgan ilcemize yapılacak OSKI yatırımları, Cılızlar Göleti ve Apsut Göleti ile ilcemizin tamamına yakın su problemleri çözülüyor. Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ yapmış olduğu açıklamalarında;' Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ başta olmak üzere tüm OSKI yönetim kurulu ekibine, ilcem adına teşekkür ederim. Yapılan hizmetler bakımından ilk 3'teyiz bu bizi daha da gururlandırıyor. Ayrıca görüyoruz ki Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine adaletle ve ayrım yapmaksızın devam ediyor.' dedi.