Anasayfa » Haberler » Sanayi Sitesinin Yapına Başlıyoruz

Sanayi Sitesinin Yapına Başlıyoruz

Korgan İlçemize sanayi sitesi kazandırmak için kolları  sıvayan Başkanımız Tuncay KİRAZ;'Korgan Sanayi Sitesi kurmak için alan tahsisi yapıldı. 27 Yıldan bu yana çözülemeyen sanayi sitesinin yerinin de 20 arazisini aldık. Yollarını yaptık ve dükkanlarını sanayi esnafımıza satacağız.Sanayi sitemiz olmazsa olmazımız. Bizim esnafımıza ve halkımıza sözümüz göreve gelmeden önce Belediye Başkanı Tuncay KİRAZ olarak haklımıza söz verdiğimiz gibi Korgan İlçemizi sanayi alanında geliştireceğiz. Sanayi sitesi yönetimi ile birlikte yapılacak olan çalışmaya ilişkin son görüşmeleri tamamladık, arsa alımı da tamam. İnşallah gelecek ay temellerimizi de atıp inşaatımıza başlayacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun', diyerek Halkımıza müjdeyi verdi.