Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » "SİZİN FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR"

"SİZİN FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR"

Korganlılar" Benim de Bir Fikrim Var" Diyecek

 

 

"Korgan için, gelecek için, 7'den 77'ye herkesi ilgilendireceğini düşündüğün, yapılması olası tüm fikirlerini bizimle paylaş" diyerek herkesi yönetime ortak ediyor.

İlçenin değerlerini sahiplenmek, Korgan’ın renklerini keşfetmek için "Şimdi Korgan Zamanı" sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, şeffaf yönetim modeli çerçevesinde herkesin fikrini rahatlıkla söyleyebilmesi, yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin bulunması ve uygulanması için yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. İlçedeki sorunların istişare yolu ile çözülmesi, fikir paylaşımı ve kapasite arttırma ile her konuda, düşüncesi olan vatandaşların önerilerini belediyeye iletmeleri isteniyor.

Korgan’ın geleceğinin beraber inşaa edilmesi adına çalışmalar yürüten Korgan  Belediyesi, İlçeyi daha da güzelleştirmek, aidiyet duygusunu pekiştirmek, halkın yaşam kalitesini ve konforunu yükseltmek amacıyla "SİZİN FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR" projesini hayata geçiriyor.

Korgan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanına konulan FİKİR KUTUSUNA fikirlerinizi yazarak bizlere ulaştırabilirsiniz

Paylaş