Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » Korgan Yayla Ağası Selahattin KÖKLÜ, Çekini Teslim Etti.

Korgan Yayla Ağası Selahattin KÖKLÜ, Çekini Teslim Etti.

  1. Orman Gülleri Ağası Selahattin Köklü 25.000.000 TL ‘ye almış olduğu ağalığın çekini bugün Korgan Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz’ı ziyareti sırasında teslim etti.

 

Korgan Belediyemizin düzenlemiş olduğu 19.Orman Gülü şenliklerimizin ağalık yarışmasını kazanan Tepealan esnaflarından Selahattin KÖKLÜ Ağalık çekini Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ’ ın makamında muhasebe Müdürümüz Erol ÖZCAN’ a teslim etti. Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ yaptığı açıklamada ‘’19.Orman Gülü şenliklerimizin ağalığını alan Selahattin KÖKLÜ ağamıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.19.Orman Gülü Şenliklerimizin ağası Selahattin KÖKLÜ yaptığı açıklamada ‘’Bizler ağalığı aldık çekimizi söz verdiğimiz gibi Belediyemize teslim ettik Bölgemizde yapılan şenliklerimize daha çok ağa adayının katılmasını ve onlar ile yarışmak isterim ben köklü orman ürünleri sahibi Selahattin KÖKLÜ olarak bundan sonrada düzenlenecek olan kültürel etkinliklere her zaman destek vereceğim. ’’ dedi.

 

Şenlik ağası Selahattin Köklü son olarak yaptığı açıklamasında ‘’ Korgan Belediyesi öncüğünde yapacağımız 2016 tarihindeki 20. Orman Gülü Şenliklerimizde hiçbir masraftan kaçınmayarak güzel bir organizasyonla Korgan İlçemizin adına yakışır bir program yapmayı düşünüyoruz’’dedi.

Paylaş