Anasayfa » Haberler » 2015 YILI EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

2015 YILI EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KORGAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Korgan  Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi gereğince; 07.09.2015 pazartesi günü saat: 11.00’da Tepe Mahallesi Hükümet Sokak No:8 Korgan adresindeki Korgan Belediyesi hizmet binasındaki meclis toplantı salonunda  2015 yılı eylül ayı olağan meclis  toplantısı için toplanarak gündemindeki konuları görüşecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Tuncay KİRAZ

AÇILIŞ VE YOKLAMA

2015 yılı temmuz ayı meclis toplantı karar özetinin okunması

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN TEKLİFLER

1-Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün mülkiyeti Belediyemize ait Aşağıkozpınar Mahallesi Başköy mevkii 138 ada 12 parselde bulunan 1948,48 m2 taşınmazın Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şantiye alanı olarak kullanılmak üzere tahsis edilmesine ilişkin 01.09.2015 tarih ve 287 sayılı teklifi.

Dilek ve temenniler

Bir sonraki Meclis toplantı gün ve saatinin belirlenerek Meclise duyurulması