Anasayfa » Haberler » Ordu Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU İlçemizin Doğal Güzelliklerini Ziyaret Etti

Ordu Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU İlçemizin Doğal Güzelliklerini Ziyaret Etti

Özel bir Alabalık Tesisinin misafiri olarak ilçemize gerel Ordu Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU, ziyaret sonrası Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ ın eşliğinde İlçemizin doğal ve turizme kazandırılabilecek mekanlarını gezen Valimiz BALKANLIOĞLU doğal güzellikler karşısında hayranlığını gizleyemedi. Valimize ayrıca İl Emniyet Müdürü sayın Caner TAYFUR, İlçe Kaymakamımız sayın Hakan GÖDEK ve bir çok birim amiri ile meclis üyesi de eşlik etti. Öncelikle Başköy Şelalesini ziyaret eden Valimiz, Tepealan Düzdağ Mahallemiz den yola çıkarak 1713 rakımlı Yalman Tepesine ulaştı. Burada muhteşem görsel manzarayı izleyip hatıra fotoğrafı çektiren sayın Valimizin kollarını açıp 'Bu Memleket Hepimizin'  söylemi akıllarda kalan enstantene idi. Çobantepe Yaylamızdan Çiseli Göl ve Şelalesini ziyaret eden Sayın Valimiz ve ekip Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'ın da katılımı ile muhteşem şelale altında suya girdiler. Son olarak Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU gezi için Belediye Başkanımıza teşekkür edip başka bir programa katılmak için ayrıldılar.