Anasayfa » Haberler » Korgan Belediyesi 19.Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimiz Gece Konseri Yoğun İlgi Gördü

19. sunu düzenledğimiz 19.Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimiz kapsamında 13 Haziran Cumartesi akşamı Korgan Cumhuriyet Meydanında Karete Gösterileri ve Aydın BEYOĞLU konseri ile start verildi. Yağışlı olmasına rağmen vatandaşlarımızın yoğu ilgisi vardı. Konserde söz alan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ '19. düzenlediğimiz festivallerimizi her yıl daha coşkulu ve üzerine koyarak yapılacak, Kültür Merkezimizin de açılmasıyla vatandaşlarımız artık her türlü sosyal ve kültürel etkinliğe kavuşacak'dedi. Katılımcılara ve sponsorlara plaket ve çeşitli hediyeler verildi, Korganlı gençlerin Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'ı aralarına alıp oynamaları geceye renk katan olaylardan birisiydi.