Anasayfa » Haberler » Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz'ın Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz'ın Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz'ın Yeni Yıl Mesajı :
'Sevgili Korganlılar, 2020 yılı pek çok hadisenin, olayların ve depremlerin yaşandığı bir yıl olarak tarihin tozlu sayfalarında yerini almıştır. Bizler Belediye olarak bir yandan çağın vebası Covid 19 belası ile mücadele ederken diğer yandan tüm zorluklara rağmen hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirdik.
Özellikle Belediye Vatandaş işbirliği ile bir çok Mahallemiz beton yola kavuştu. Cılızlar Deresi Barajı bitti, Sanayi İnşaatımızı bitirip faaliyete soktuk. İslamdağ yolu Korgan'a kavuştu. Hastane yolumuz, stadyum yolumuz ve Yenipınar Mahallemiz sıcak asfalta kavuştu, Korgan Kabataş arası bağlantı yolumuz beton yola kavuştu ve bir çok hizmet...
Rabbim nasip ederse 2021 yılında gerek pandemiyle mücadele olsun gerek hizmetlerimiz devam etmesi olsun var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim 2021 yılında İlçemize, Ülkemize ve tüm Dünyaya başta barış, Sağlık ve huzur getirsin. Tüm hemşehrilerimiz yeni yılını kutlarım. '
Tuncay Kiraz
Korgan Belediye Başkanı