Anasayfa » Haberler » Beton Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Beton Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Korgan Belediyesi ekipleri tarafından yürütülmekte olan beton yol çalışmaları Yenipınar, Karakışla mahallelerinde hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Tuncay Kiraz'ın talep ve girişimleri üzerine çalışmalar bizzat yakından yürütülüp yerinden inceleniyor. 2020 yılında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Korgan Belediyesi'nin işbirliği ile yürüttüğü Yenipınar Mahallesi beton yolu Yenipınar, Karakoyunlu, Durali, Büyükaçakese, Soğukpınar ve Kabataş İlçesi Alankent Mahallerinide birbirine bağlamaktadır. Toplam 3500 metre olan grup yolu çalışmasının 2020 yılı sonuna kadar bitirilmesi planlanmaktadır.

Karakışla mahallesinde 2020 yılında başlayan beton yol çalışmaları sürüyor. Tamamı 1200 metre olan yolun, bir iki güne bitirilmesi planlanıyor.

Bunun yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Tepealan Mahallesi, Taşdibek ve Orta Mevkiindeki 1600 metre olan mahalle yolu beton çalışmalarında final yaptı. 2020 yılında yapımı tamamlanan bir diğer çalışma ise Yukarıkozpınar Mahallesi Çobanoğlu Mevkiindeki 500 metrelik ara beton yolun çalışmaları da sona erdi.

Söz verdiği doğrultuda ve planları çerçevesinde çalışmaları yürüttüğünü vurgulayan Başkan Kiraz; “ Söz verdiğimiz tüm yolları sırasıyla yapıyoruz, imkanlar ve hava şartlarının da elvermesi ile planlarımızın da ötesinde yol çalışmalarını yürütüyoruz.”

Aynı zamanda gelecek yılın sonunda %80 civarında yol problemin bitmiş olacağını belirten Kiraz, son olarak sözlerine şunları ekledi “ Vatandaşımız yayladan sahile kadar konforlu ve ayağı çamura değmeden gidebilecek.”