Anasayfa » Haberler » Koronavirüse Karşı Önemli Uyarı

Koronavirüse Karşı Önemli Uyarı

Kıymetli Hemşehrilerim; İl dışından İlçemize gelen değerli hemşehrilerimin yakınları sevdikleri koranavirüs( Kovid-19) bulaşma riskini ortadan kaldırmak için seyahatinden sonra aile bireyleri ve diğer insanlar ile iletişimine çok dikkat etmeli ve aynı zamanda 14 gün kuralına uymaları gerekmektedir.
Kıymetli Hemşehrilerim Korgan şehrimizde İçişleri Bakanlığımızın tedbirleri arasında bu geceden itibaren sahilde yürümek ,koşmak ,balık tutmak, mesire ve ören yerlerinde piknik yapmak yasaklanmıştır.
Uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanacaktır.

Siz kıymetli Hemşehrilerimin bunlara uyacağından hiç şüphem yoktur. gece gündüz demeden dezenfekte işlemini sürekli yapmaktayız fakat sizin almış olduğunuz önlem hepsinden kıymetli ve önemlidir.
LÜTFEN EVLERİNİZDE KALIN.

Kıymetli Dostlarım, göstermiş olduğunuz duyarlılığa çok teşekkür ediyorum, mahallelerimizde olan vatandaşlarımızın sorunlarıyla Kaymakamlığımızın koordinasyonu ve bizimle iletişime geçen vatandaşlarımıza her zaman yardıma hazırız daha önce paylaşımlarımızda bunları paylaşmıştım.

Saygılarımla