Anasayfa » Haberler » Orman Gülleri Marka Olma Yolunda

Orman Gülleri Marka Olma Yolunda

ORMAN GÜLLERİ MARKA OLMA YOLUNDA

Güzelliği, görselliği ve kokusu ile kilometrelerce uzaklardan görenleri kendisine hayran bırakan ve dünyada en yoğun biçimde Korgan Yaylalarında yetişen sarı orman gülleri marka olma yolunca çalışmalar başlatıldı. Korgan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar Lavanta bahçeleri örnek alınarak yürütülecek ve örnek bir bahçe düzenlenerek fotoğraf çekim alanları düzenlenecek. Dünyada eşi benzeri olmayan ve tamamen doğal olarak yetişen Orman gülleri sadece Haziran ayı değil, Ekim ve Kasım Ayları’da görsel şölen sunarak görenleri kendisine hayran bırakmaktadır. Korgan ilçemizde  dünyanın en güğzel yaylalarından 20 yayla, 5 doğal seyir terası, 2 kanyon, 2 kale kalıntısı, 2 mesire alanı ve onlarca şelale bulunmakta ve ilçemize ilgi her geçen gün artmaktadır. Yapılacak çalışmalar ile ilçenin tanıtımı sağlanacak ve istihdamına katkı oluşturulacaktır.