Anasayfa » Haberler » Korgan Sanayi Sitesi İnşaat Çalışmaları Tamamlanıyor

Korgan Sanayi Sitesi İnşaat Çalışmaları Tamamlanıyor

KORGAN SANAYİ SİTESİ TAMAMLANIYOR

Korgan tarihinin en önemli ve büyük projelerinden olan Korgan Sanayi sitesi inşaat çalışmalarımızda sona gelindi. 25 dönümlük arazide her biri 120 M2’lik 80 dükkan’ın inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çatı kısımları bitmiş, şap ve iç ince inşaat işleri bitmiştir. % 90’lık kısmı biten çalışmaların altyapı, elektrik ve çevre düzenlemelerinin de bitmesiyle 2019 Aralık ayı içerisinde sahiplerine teslim edilip faaliyete geçirilmesi planlanmakta. Coğrafi şekil, hava koşulları ve arazi şartları nedeniyle kısa bir aksaklık yaşanan çalışmalar özellikle kanal dolgu çalışmaları nedeniyle istenilen tarihten bir-yada iki ay geç teslimatı yapılıyor. Korgan ilçemizde istihdamı artıracak, sanayi esnafımızın daha nezih ve rahat ortamlarda çalışacağı, Korgan trafiğinin rahatlatacağı projemiz ile ilgili Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ; ‘ Geldiğimiz günden bu yana durmaksızın sanayi inşaatımız hep gündemimizde oldu. Yapılamaz dediler, zor dediler, işin içinden çıkamazsınız dediler. Ancak Allah’a Hamdolsun çalışmalarımızda sona geldik. Tamamen Korgan Belediyemizin projesi olarak en kısa zamanda esnafımıza teslimatını gerçekleştireceğiz.Bizlerden güvenini esirgemeyen ve sanayi inşaatı konusunda var gücüyle çalışan Sanayi Kooperatifi Başkanı Nail Yaldızlı’ya, yönetim kurulu ekibine ve tüm esnafımıza teşekkür ederim.’dedi.