Anasayfa » Haberler » 2. Korgan Off-Road Yarışlarını Gerçekleştirdik.

2. Korgan Off-Road Yarışlarını Gerçekleştirdik.

OFF-ROAD GÖSTERILERI KORGAN YAYLASINDA YAPILDI
Korgan ilçesinde kurulan ve bu sene 2.cisi düzenlenen Off Road gösterileri Korgan Yaylasında 70 aracın yaptığı gösteri şovu ile izleyicilere heyecanlı bir gün gittiler.

Korgan Yaylasında bu sene Korgan Belediyesi ve Korgan Off Road Kulübünün ortaklaşa düzenlendiği Off Road gösterilerini Korgan Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz, AK Parti Korgan ilçe Başkanı Eyüp Karabayrak, MHP Korgan İlçe Başkanı Osman Aksoy, İYİ Parti Korgan ilçe Başkanı Metin Batırlık Korgan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kirazoğlu, Belediye Meclis üyeleri Hayati Alan, Ahmet Şahin, Ahmet Bolat, Korgan Sanayi Kooperatif Başkanı Nail Yaldızlı ve binlerce vatandaş heyecanla izlediler. Düzenlenen OFF ROAD gösterilerine Korgan OFF ROAD Kulübünün yanı sıra Giresun, Fatsa, Niksar OFF ROAD kulüpleri de katıldılar. Yapılan engelleri başarıyla tamamlayarak dereceye giren sürücülere, günün anısına birer kupa ve madalya taktim edildi. 70 Aracın katıldığı OFF ROAD gösterilerinde 1. Giresun Çotanak OFF ROAD Kulübü 1.ci olurken Korgan OOF ROAD Kulüb Başkanı Davut Çimiç 2.ci olarak gösteriyi tamamlandılar. Toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.