Anasayfa » Haberler » Korgan Anadolu Lisesi Yeni Hizmet Binası Faaliyete Geçti

Korgan Anadolu Lisesi Yeni Hizmet Binası Faaliyete Geçti

KORGAN ANADOLU LİSESİ YENİ HİZMET BİNASINDA EĞİTİME BAŞLADI

İlçemize yapılan ve en büyük okul binalarından biri olan Korgan Anadolu Lisesi yeni hizmet binası 2018/2018 eğitim öğretim yılının açılması ile birlikte faaliyete geçti. İçerisinde bir çok sosyal donatı alanı, modern sınıf ve faaliyet alanı olan okulda 16 derslik, kütüphane, 3 adet laboratuvar, müzik odası, resim odası, kantin, idare odaları, mescit, konferans salonu, yemekhane ve bir çok sosyal alan mevcut. Korgan Anadolu Lisesi l taban ve bahçe alanı (avlu dahil) 6313 m2 ve bina alanı 1683 m2 ile ilçemize hizmet verecektir.

Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ;’ 2014 yılında göreve ilk geldiğimizde İlçemizin en büyük problemlerinden birisi eğitim binalarıydı, gerekli girişimlerde bulunarak bir çok eğitim kurumunu ilçemize kazandırdık. Bunlardan en büyüğü olan Korgan Anadolu Lisemizi 2016 yılında temeliniDöemin Başbakan Yardımcısı ve şu Ak Partimizin Genel Başkan Vekili olan Prof.Dr. Numan KURTULMUŞ beyefendi ile birlikte atmıştık. Bugün tamamlanıp hizmete girdiğini görmek gurur verici. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İlçemizde eğitim yatırımlarının arkasındayız ve başta Yüksekokul olmak üzere bir çok yeni eseri ilçemize kazandıracağız. Hayırlı olsun.’ dedi.