Anasayfa » Haberler » Yazıcı Mahallemiz Sıcak Asfalta Kavuştu

Yazıcı Mahallemiz Sıcak Asfalta Kavuştu

Yazıcı Mahallemize tarihi hizmet.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından İlçemizin önemli yollarından biri olan Korgan-Yazıcı-Çamlı-Çiftlik-Çatalpınar grup yolu sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz ve Çatalpınar Belediye Başkanımız Ahmet Türe yetkililerden de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz, ; '17 Km lik yol ile Çatalpınar İlçemizi bağlanıyoruz, bu hem Mahallelerimiz hemde İlçemiz için tarihi bir hizmet, toplamda bu yıl 35 Km yol çalışması tamamlanacak ve İlçemiz bölgenin transit yollarına sahip olacak. Bizlere bu hizmeti sunan başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a, Ulaşım Daire Başkanımız Abdulkadir HATİPOĞLU'a ve tüm ekibe İlçem adına teşekkür ederim. ' dedi.