Anasayfa » Haberler » Yeni Hükümet Konağı İlçemize Hayırlı Olsun.

Yeni Hükümet Konağı İlçemize Hayırlı Olsun.

Yeni Hükmet Konağı ve Adalet sarayımız İlçemize Hayırlı Olsun.

Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz' ın yoğun gayretleri ve uğraşları neticesinde bir büyük hizmet ve proje daha hayata geçiyor. Korgan Devlet Hastanesi ve Anadolu Mesleki Teknik Lise binaları arasında eski sağlık ocağı arazisinde yapılacak olan yeni Hükmet Konağı ve Adliye Sarayı projesi hazırlanmış olup önümüzdeki aylarda ihaleye çıkarılacaktır. Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz yaptığı açıklamada;
'En büyük hedeflerimizden birisi büyük ve modern Korgan Meydanı idi ve bunun önündeki en önemli engel ilçeye uzun yıllar hizmet eden hükümet konağı binasıydı, yoğun gayret ve uğraşmalarımızla yeni Hükümet Konağı ve Adliye Sarayı binamızın Hamdolsun neticesini aldık. Projesi bitti ve ihaleye hazır hale getirdik. Önümüzdeki aylarda ihaleye çıkarılacaktır. Ben özellikle bizlere bu konuda destek veren Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Prof.Dr Numan KURTULMŞ'a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a, özellikle bizlere mesaisini harcayarak gittiğimiz her kurumda bize öncülük eden Ordu Milletvekillerimiz Sayın Ergün TAŞÇI' ya, Metin GÜNDOĞDU ve Oktay ÇANAK' a ayrıca birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Korgan Kaymakamımız Sayın Faruk DOĞRU, Cumhuriyet Başsavcımız Alperen BOLAT'a, Ak parti İlçe Başkanımız Eyüp Karabayrak'a ve emeği geçenlere ilçem adına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun.'dedi.