Anasayfa » Haberler » Karakoyunlu Mahallemiz de beton yol çalışmalarımız Devam Ediyor

Karakoyunlu Mahallemiz de beton yol çalışmalarımız Devam Ediyor

Beton Yol Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

2016 yılı projelerimizden olan ve 2017 yılı itibari ile 60 Km'ye varan beton yol çalışmalarımız bitmiştir. Ancak Ordu Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı tarafından 1600 m Korgan-Karakoyunlu-Tepealan grup yolu beton yol çalışmaları bitmek üzeredir. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ ; ' Korgan tarihinin en büyük hizmetlerini 3 yılda gerçekleştirdik, her mahallemize beton yol yaptık ve 2018 yılı planlamalarımızda her mahallemize yine beton yol yapacağız. Belediye yatırımları, büyükşehir yatırımları ve devlet yatırımları ile ilçemiz adeta şantiye haline geldi, az sabırla 2019 yılına tamamen bitmiş yol,Kültür merkezi, Üniversite, hastane, okul ve meydanıyla ilçemiz gıpta ile bakıyon bir merkez haline gelecektir.' dedi.