Anasayfa » Haberler » 2017 YILI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI İLANI

2017 YILI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI İLANI

İLAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Korgan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi gereğince  aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 06.11.2017 Pazartesi  günü saat 10.00’da Tepe Mahalle Hükümet Sokak No:8 Korgan/ORDU adresindeki Korgan Belediye Meclisi toplantı salonunda 2017 yılı Kasım ayı olağan toplantısı yapılacaktır.

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

Hayati ALAN

Belediye Başkan V.

YOKLAMA VE AÇILIŞ

*2017 yılı Ekim ayı meclis tutanak ve toplantı karar özetinin okunması

GÜNDEM

BAŞKANLIK MAKAMINDAN GELEN TEKLİFLER:

1-5393 Sayılı Belediye Kanunun Diğer Kuruluşlarla İlişkiler başlığının 75.maddesinin b bendinde ‘‘Mahallî idareler ile merkezî idareye ait aslî görev ve hizmetlerin yerine getirilmesi amacıyla gerekli aynî ihtiyaçları karşılayabilir, geçici olarak araç ve personel temin edebilir.’’ denilmektedir.

Bu nedenle Gölköy Belediyesi ile işbirliği yapılmasına kapsamında protokol imzalanmasına ilişkin Başkanlık Makamına yetki verilmesine ilişkin teklifi

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN TEKLİFLER:

1.Zabıta Müdürlüğünün İlçemizde içkili yer bölgelerinin tespit edilmesine ilişkin 01.11.2017 tarih ve 341 sayılı teklifi