Anasayfa » Haberler » Korgan-Niksar ve Korgan-İslamdağ-Fatsa Karayolu Çalışmaları Devam Ediyor.

Korgan-Niksar ve Korgan-İslamdağ-Fatsa Karayolu Çalışmaları Devam Ediyor.

KORGAN-NİKSAR ve KORGAN-FATSA KARAYOLLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

İlçemizin en büyük projelerinden birisi hiç kuşkusuz Korgan-Niksar ve Korgan- İslamdağ-Fatsa yolu. Özellikle 2014 yılından itibaren Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ’ın yoğun gayretleri ile gündeme alınan ve 56 Milyon TL’ye Mal olan 16 Km’lik İslamdağ-Korgan hattı çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Özellikle sanat yapıları ve sarp arazisi ile dikkat çeken yol çalışmaları 2018 yılı sonunda bitirilmesi planlanıp Korgan Merkez de Sanayi Sitemize ulaştırılması planlanmakta. Korgan Niksar yol hattı da 52 Milyon TL’ye mal olmuş bir yol ve Belalan Mahallemize kadar tamamen bitmiş durumda. Çitlice Mahallemiz Başalan Mevkii’nde devam eden çalışmalar da 2018 yılı sonu itibari ile Korgan Merkezine ulaştırılıp iki hat birbirine bağlanması planlanmakta. Böylelikle Korgan İlçemiz Karadenizin en önemli yol ağlarından birine sahip olmuş olacak ve önemli merkezlerden biri haline gelecektir.