Anasayfa » Haberler » 24. Hıdırellez Etkinliklerimiz Coşku İle Kutlandı

24. Hıdırellez Etkinliklerimiz Coşku İle Kutlandı

Bu yıl 24.sünü gerçekleştirdiğimiz Çiftlik Mahallesi Hıdırellez Etkinlikleri ve Bahar Festivalimiz yağışa rağmen coşkuyla kutlandı. Daha önceden düzenlenen festival alanı yerine yağış nedeniyle kapalı halı saha da yapılan etkinliğimize vatandaşlarımızın ilgisi de büyük oldu. İlk olarak istiklal marşı, saygı duruşu ile başlanan program daha sonra Korgan Anadolu Lisesi Folklör ekibinin öuhteşem oyunları ile devam etti, yöresel sanatcılardan Özgür ve Tuğran YANCAR kardeşlerin türküleri ile devam etti. Son olarak sahneye Seyhan ÇEK çıkarak katılımcılara unutulmaz bir müzik çöleni sundu. Belediye Başkanımız yaptığı konusmada; 'Her yıl olduğu gibi bu yıl da elimizden gelenin en iyisini yapıp 24. yılına varan bu etkinliği devam ettiriyoruz. Herşey daha yaşanabilir bir Korgan için, bizim mahalle ayrımımız yok imkanlarımız neye elverirse fazlasını yapıyoruz. Devletimiz ve Büyükşehir Belediyemiz bizlere son yılların en büyük hizmet imkanlarını sağladılar onlara da ayrıca teşekkür ederim.' dedi.