Anasayfa » Haberler » 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KORGANDA KUTLANDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Korganlı bayanlar için Korgan Fatma Trabzon Konferans Salonunda bir gece düzenlendi.

Korgan Belediyesi ve AK Parti Kadınlar Kolu işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bu akşam Korgan Fatma Trabzon Konferans Salonunda bir gece düzenlendi. Düzenlenen gecede sahne alan Ordu Üniversitesi öğrencisi Nur USTA verdiği konserle salondaki bayanlara güzel bir gece yaşattı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seyhan AKDERE açılış konuşmasında ‘’Biz mahalle mahalle kapı kapı tüm bayanlarımızı fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Korgan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ Beyin çabaları ile ve Ordu Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile kadınlar lokalimizi açmış bulunmaktayız. Burada bayanlarımız oturup sohbet ediyor, namazlarını kılabiliyor, dinlenebiliyorlar. Bu çalışmalarından dolayı Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ’ a ve Korgan Belediye Başkanımız Sayın Tuncay KİRAZ’ a çok teşekkür ediyoruz’’ dedi. Geceye katılan Korgan Belediye Başkanı Tuncay KİRAZ da yaptığı konuşmasında, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarken, ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili kısa bilgi verdi. Son olarak bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Eyüp KARABAYRAK’ ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Gece daha sonra sahne alan Ordu Üniversitesi Öğrencisi Nur USTA’ nın söylediği birbirinden güzel türkülerle devam etti.