Anasayfa » Haberler » Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ'ı Makamında Ziyaret Ettik.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ'ı Makamında Ziyaret Ettik.

Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz, İlçe Başkanımız Eyüp Karabayrak, Korgan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Adaş, Tepealan Merkez Cami Dernek Başkanı Kazım Duman ve Çayırkent Mahallemiz den heykeltraş Şemsettin Çatık Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek bölgemizde yapılan çalışmalar ile Tepealan Mahalle Camiimizin ısıtma sistemi ile ilgili bilgi verildi.

Tepealan Mahalle Camiimizin özellikle ısıtma sistemi ile ilgili yaşanan problem Camii Derneğinin çalışmaları neticesinde çözülmüş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'da katkıda bulunacağına söz vermişti. Ayrıca Heykeltraş işi ile uğraşan Şemsettin Çatık ise Büyükşehir Belediye logolu heykelini Büyükşehir Belediye Başkanımıza hediye ettiler.