Anasayfa » Haberler » Şehidimizi Son Yolculuğuna Uğurladık

Şehidimizi Son Yolculuğuna Uğurladık

ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK.
Hakkari'de bölücü terör örgütü tarafindan kurulan tuzak sonucu şehit olan Korganlı hemsehrimiz Piyade Er Erdoğan ÇAMURLU'nun cenazesi  öyle namazına müteakiben ikamet ettigi ISTANBUL SULTANBEYLİ ilçesinde kılındıktan sonra defnedildi.
Cenazeye Başbakan Yardımcımız Prof.Dr. Numan KURTULMUŞ, İstanbul Milletvekili İsmet UÇMA, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erol KAYA, Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat HAZİNEDAR, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin KESKİN, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan TARAN, bürokrat, asker ve siyasilerin yanı sıra Akit TV Genel Yayın Yönetmeni Bulent SARIDIKEN, İşadamı Mevlüt CILIZ, Korganlıklar Dernek Başkanı İsmet GÖKÇEN, Anadolu Yakası Korganlıklar Dernek Başkanı Huseyin ALINLI, Yenipınarlılar Dernek Başkanı Zikri ÇAMURLU, Belalanlılar Dernek Başkanı Yakup SES, Dernek yönetim kurulu ve üyeleri, cok sayıda vatandaş katıldı.
Ailesine taziyelerde bulunan Başkanımız KİRAZ, fenalaşan sehit annesini teselli etti.
ŞEHİTİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN. RABBİMİZ ONU PEYGAMBER EFENDIMIZE KOMŞU EYLESIN, AİLESİNE SABIRLAR VERSIN.
VATAN SAĞOLSUN.