Anasayfa » Haberler » 20. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimizi Gerçekleştirdik.

20. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimizi Gerçekleştirdik.

20. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimiz yoğun bir kalabalık ve halkımızın teveccühü ile gerçekleşti.

10 Temmuz 2016 pazar günü gerçekleşen festivalimiz de ilk olarak Korgan Enduro Motokros Klübü'nün yarışları yapıldı.

20.Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali Motokros Yarışlarımız nefesleri Kesti. Yarışların açılışı İlçe Başkanımız Eyüp KARABAYRAK'ın talimatı ile yapan sporcular, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. 20.Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali Motokros Yarışlarımız nefes Kesti. İlçe Kaymakamımız Faruk DOĞRU'nun ta teşrif ettiği yarışmalarımız halkımızın yoğun ilgi ve teveccühü ile bitti. Havaların elverişli olması ve katılımın fazla olması da şenliğimizi daha güzel hale getirdi. 12 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda Birinciliği Davut BİLİŞ, ikinciliği Ersin AYDIN ve üçüncülüğü ise Ersin İDİN kazandı.  kazandığı yarışmalardan sonra Yağlı Güreş etkinliklerine geçildi. Motokros da emeği geçen Mustafa KIRMAN'a Belediye Başkanımız tarafından teşekkür edildi ve yarışmaya katılan sporculara plaket ve madalyalan takdim edildi. Süper Enduro Motokros yarışlarının ardından yağlı güreş etkinliklerine geçildi.