Anasayfa » Haberler » İlçemizde Karne Heyecanı Yaşandı

İlçemizde Karne Heyecanı Yaşandı

Milli Eğitim Müdürlüğümüzün '1 İlçe, 11 Değer, 111 Proje' kapsamında karne günü Korgan Ortaokulu'nda 1 ders saati boyunca Kaymakamı Mustafa AYVAT, Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ ve Milli Eğitim Müdürü Murtaza ALAN öğrenciler birlikte kitap okudular. Kitap okuma etkinliğinin ardından  Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, Korgan Kaymakamımız Mustafa AYVAT, Milli Eğitim Müdürü Murtaza ALAN, İlçe Emniyet Amiri Nadir ÖZDEMIR ve ilçe protokolü ile birlikte Korgan Ortaokulu'nda yapılan 2015-2016 Eğitim Öğretim Sezonu karne törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak olmuşlardır. Tören sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren başkanımız KİRAZ, başarılı öğrencilere hediyelerde bulunmuşlardır.