Anasayfa » Haberler » Korgan Yayla Turizmin Gözdesi Olacak

Korgan Yayla Turizmin Gözdesi Olacak

İlçemiz doğal güzellikleri ile Karadenizin en güzel ilçelerinden birisi. Son yıllarda Ordu ilimize artan ilgi ile gün yüzüne çıkan güzelliklerden İlçemizde gereken ilgiyi görmeye başladı. Özellikle Korgan idari sınırları içerisinde kalan Çiseli Şelalesi, Göltepe Yaylası ve Göleti, Menderesler, Yalman Tepesi, İteniçi Mesire Alanı ve Ormanları, Korgan Yaylası ve Göleti, Karayalak Tepesi, Çayırkent Yaylası ve Apsut Yaylası Cennet Vadisi bunlardan bir kaçı. Bir çok tur firması, fotoğraf sanatçısı, gezgin, televizyoncu ve sporcu ilçemize ilgi göstermeye başladı. Belediyemizce yapılan Yayla Sosyal Tesisleri ve fidanlama Korgan Yaylamızın çehresini değiştirdi. Bunun yanında yayla pazarının da hafta tatlili olan pazar gününe alınması  yerli vatandaşlarımızın ilgisini daha da artırdı.