Anasayfa » Haberler » Tepealan Ortaokulu Yemekhanesine Tadilat Yapıldı.

Tepealan Ortaokulu Yemekhanesine Tadilat Yapıldı.

Tepealan Ortaokulu yemekhanesi eski ve yeni halleri.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Tepealan Ortaokulu yemekhanesi yenilenerek öğrencilerimize yakışır halde tadilatı yapıldı. Konu ile ilgili konuşan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ,' Tepealan Ortaokulu ve İlkokulu Bölgemizin en kalabalık taşıma okullarından birisi. Yemekhanesindeki eksiklikleri gördük ve Büyükşehir Belediyemize müracaat ettik. 55 bin TL civarında masraf harcanarak okuldaki yavrularımızın daha temiz ve hijyenik ortamda yemek yemeleri için çalışmalar yapıldı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ'a, Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Sayın Dr. Mustafa ÇÖPOĞLU'na, Destek Hizmetler Daire Başkanı sayın Oktay ŞENER'e ve emeklerinden dolayı Belediye Başkan Yardımcımız Namık PAÇ'a katkılarından dolayı çok teşekkür ederim,' dedi.