Anasayfa » Haberler » 20. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivaline Hazırlıklar Devam Ediyor.

20. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivaline Hazırlıklar Devam Ediyor.

Her yıl Haziran ayında yapılan ve Orman Güllerinin enfes görüntüsü ve kokusu ile harmanlanan yayla şenliklerimiz bu yıl vatandaşlarımızından gelen istekler, ramazan ayının haziran ayına denk gelmesi ve Belediye Meclisimizin 07.12.2015 tarih ve 2015/64 sayılı kararı ile 09-10 Temmuz 2016 Cumartesi Pazar günü olacak olacak şekilde programlanıp Kültür Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bildirildi. Konu ile ilgili açıklamalarında Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, ' Bu yıl 20.sini düzenleyeceğimiz festivalimize adımıza, yöremize ve 20. yıla yakışır olarak yapacağız, bütün hazırlıklarımıza erkenden başladık, bir çok süpriz vatandaşlarımızı bekliyor. Turizm alanında Ordu ilinin parlayan yıldızı olacak ilçemizde bu tür etkinliklerimiz her yıl geleneksel olarak devam edecek.' dedi.