Anasayfa » Haberler » 2016 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

2016 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Korgan Belediyesi Meclisi, 2016 yılı Şubat  ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkan V. Recep ENKİ başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, gündem maddelerini görüşerek karara bağladılar.

Her ayın ilk haftası toplanan Korgan Belediye Meclisi, 2016 yılı Şubat  ayı toplantısını Pazartesi  günü saat 11:00’da gerçekleştirdi.

Meclis, 3 maddelik gündem maddelerini görüşerek oy birliği ile karara bağladılar. Bir önceki toplantıya ait olan 04.01.2016  tarihli tutanağın okunup oylanmasının ardından, Müdürlüklerden gelen teklifler görüşülerek karara bağlandı.

Meclis Başkan V. Recep ENKİ’nin 2016 yılı Mart  ayı Meclis toplantısının 07.03.2016 pazartesi günü saat 11.00 olarak belirlenerek Meclise duyurulması ile ve 2016 yılı Şubat   ayı Meclis toplantısında görüşülmesi gereken konular tamamlandığından, Meclis Üyelerine teşekkür ederek birleşimi kapattı.