Anasayfa » Haberler » Çayırkent Mahallemiz Sıcak Asfalt Kavuştu.

Çayırkent Mahallemiz Sıcak Asfalt Kavuştu.

Çayırkent Mahallemiz Merkez Ericek Mevkii'nde geçtiğimiz aylarda engebeli ve tümsekli olan parkesi sökülmüş, gerekli altyapı çalışmalarından sonra sıcak asfalta hazır hale getirilmişti. Büyükşehir ekiplerimiz yapılan çalışma ile birlikte vatandaşlarımızın mağduriyetlerini bitirmiş, Çayırkent Mahallemize hakettiği sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Konu ile ilgili Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, 'Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Çayırkent Mahallemiz de yapılan Satıh kaplama ana yol ve Çayırkent Ericek Sıcak Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ, Ulaşım Daire Başkanı Abdulkadir HATİPOĞLU ve ekibine ilçem adına teşekkür ederim', dedi.